Güzellik Takviyesi

Güzellik sadece makyaj malzemeleri ve bakım ürünleriyle olmaz canlar. Cilt ve saçların sağlıklı olması için beslenmeye ve alınan takviyelere de dikkat etmek gerek. Bu nedenle size süper ötesi tam anlamıyla 'O Bir Star' dan bahsedeceğim... Kilo kontrolü ve cilt bakımı için severek kullanacağınız besin takviyemiz Voonka Omega 3 5 7.





Şimdi önce içinde ne var ne yok bakalım:



800 mg balık gövde yağı kaynaklı Omega 3
100 mg yabani iğde kaynaklı Omega 7
100 mg nar çiçeği kaynaklı Omega 5 içerir.


Bu üç omega yağ asidinden 5 ve 7 birlikteyken çok güzel iştah kapatıyor ve diyete fayda sağlıyorlar. Kilo kontrolü için tercih nedenidir. Ve yine omega 7 tek başına cilt sağlığı için büyük bir artı. Yaşlanma etkilerini önlediği gibi cildinizin ışıldamasını sağlıyor. Omega 3' e gelince, balığın mucizevi gücü, antioksidan kaynağı. Kalp sağlığından, hafıza desteğine kadar her şeye yarıyor.


Voonka Omega 3 5 7 bir stardır. Tam olarak sağlıktan güzelliğe diyebiliriz. Haziran başında kullanmaya başladığımı da belirteyim. Kendim kullanmayacaksam neden tavsiye edeyim değil mi?


Yeni bir star ile görüşmek üzere...

1 yorum:

  1. Merhaba ! Blogumda `Bloglar arasi dayanisma etkinligi` ni baslattim. Katiliminiz, ben ve benim gibi arkadaslar icin cok onemli. Davetimi kabul edersen cok sevinirim. Sevgiler izmirleydisi :)

    YanıtlaSil