Nuxe Huile Prodigieuse

Bugün Nuxe Huile Prodigieuse-Çok amaçlı kuru yağ hakkında bilgi vereceğim, eminim seveceksiniz. :) Öcelikle dünyada 6 saniyede bir satıldığını söyleyebilirim. Bu kadar çok satılan bir ürünü neden biz bilmiyoruz acaba diyenler için tanıtayım istedim...

NUXE, Fransız bir marka, dermokozmetik ürünler üretiyor. Doğal içerikli ürünleriyle övünüyor, paraben içermiyor. Ve en favori ürünleri; Nuxe Huile Prodigieuse-Çok Amaçlı Kuru yağ... Saça, vücuda ve yüze kullanılabiliyor.





İçeriğinde ne var peki?

Fındık Yağı
Tatlı Badem
Hodan Yağı
Sarı Kantaron 
Macadamia Bitkisi
Kamelya Bitkisi

Aynı zamanda E vitamini içeriyor. En güzel özelliği bence içinde silikon olmaması.Işıltılı olanın içerisinde parıltılı tanecikler var. Her yaştan tüm saç ve cilt tiplerine uygun bir ürün.Cilt yüzeyinde yağlı bir his bırakmıyor. Kokusu da gayet hoş ;)


Kullanımına gelelim;

Saç için;

Saç uçlarına ve saç diplerine kullanılabiliyor.Saç fırçanıza biraz Huile Prodigieuse sıkın ve saçlarınızı tarayın.İnanılmaz kolay tarandığını hissedeceksiniz.Ve aynı zamanda zamanda duşa girmeden önce Huile Prodigieuse'ten saçlarınıza sıkın ve iyice parmaklarınızla dağıtın.Sonra saçlarınızı mümkünse sıcak bir havuya sarın, 10-15 dakika kadar bekleyin, sonrasında yıkayın...


Yüz için;

Kuru-normal-karma cilt tiplerinin hepsi Huile Prodigieuse 'u direkt cildine uygulayabilir. Ayrıca nemlendiricinizi bir miktar Huile Prodigieuse kuru yağ ile karıştırıp her iki ürünün de etkisini arttırabilirsiniz.


Makyaj Temizleyici Olarak Kullanımı ;

Huile prodigieuse kuru yağ aynı zamanda makyajınızın temizlenmesine de katkı sağlar. Bir pamuğa sıkın ve göz makyajınızı temizleyin.


Fondoten ile Kullanımı ki bu uygulamayı çok severim;

Fondotenizi elinize sıkın bir ve bir miktar Huile Prodigieuse ile karıştırın.Cilt aynı anda hem nemleniyor, hem de fondötenin uygulamasının keyfi ve görünümü şahane oluyor. Nasıl anlatayım bilemedim. Aynı zamanda Nuxe Kuru Yağ'ın altın tanecikli olanını fondoten ile karıştırığınızda muhteşem ışıl ışıl bir sonuç elde edersiniz.




Vücut için;

Özellikle davetlerde dekolte bölgenize, ışıltı olanı uygulamanızı tavsiye ederim. Muhteşem görüneceğine garanti veririm.


Benim bu ürünle tanışmam vavendu.com sayesinde oldu. Siparişlerin yanına koydukları küçük numuneler arasından çıkmıştı. Denedim sonra da ışıltılı olan Huile Prodigieuse OR' u satın aldım. Az önce de dediğim gibi fondöten ile birlikte kullanmayı çok seviyorum, tavsiye ederim :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder